Ethically made from sustainable materials
Free shipping in the Benelux over 75€
Sign up for our newsletter for 10% off your first purchase
Scroll top

Bezorging & Retourneren


BEZORGEN

Bezorging in Nederland, België en Luxemburg is gratis bij bestellingen boven de € 75. De bezorgkosten voor kleinere bestellingen binnen Nederland bedragen € 3,95. Voor bestellingen in België en Luxemburg is dat € 5,95.

Kijk voor bezorging in andere landen hier.

Bestellingen die voor 16:00 (CET) bij ons binnen zijn op werkdagen, worden de volgende dag bezorgd. In Nederland bezorgt PostNL de bestellingen. In België, Luxemburg en Duitsland bezorgt DPD. In de overige landen UPS.
Door de Brexit kunnen we momenteel helaas niet verzenden naar het Verenigd Koninkrijk. We hopen je snel weer te kunnen verwelkomen!
 
RETOURNEREN
Niet tevreden over je aankoop? Dan kunnen de artikelen binnen 14 dagen teruggestuurd worden.
Retourneren gaat makkelijk, snel en veilig via het Alchemist retourportaal.
Een retourzending moet altijd vooraf aangemeld worden in het retourportaal.


Door met het ordernummer en je e-mailadres in te loggen, kan je je retour aanmelden. Vergeet niet om de retourreden te vermelden. Wanneer alles is ingevuld, kan je een retourlabel uitprinten. Plak deze op de bovenkant van het te retourneren pakket, zodat het oorspronkelijke label niet meer zichtbaar is.
Frankeren is niet nodig.

Lever het pakket vervolgens in bij:
Nederland: PostNL
België, Luxemburg en Duitsland: DPD
Locaties vind je op ons retourportaal.

Deze service werkt nog niet buiten BE-NL-LUX-DE. Daarom zal het pakket vanuit overige landen voldoende gefrankeerd naar ons verstuurd moeten worden, eveneens na aanmelding op het Alchemist retourportaal.

Teruggestuurde artikelen moeten nieuw, ongebruikt en ongedragen zijn, in de originele verpakking en met alle originele labels er nog aan.
Beschadigde en/of gebruikte artikelen of artikelen met vlekken nemen we niet retour.
Artikelen die niet via deze website zijn gekocht kunnen niet geretourneerd worden.


Kosten van een retourzending

Je betaalt € 3,95 als bijdrage in de retourkosten. Dit bedrag wordt verrekend in de terugbetaling.
Een eventueel betaalde bijdrage in de verzendkosten van de oorspronkelijke bestelling wordt niet teruggestort. Deze wordt beschouwd als aanvullende vergoeding voor de gemaakte kosten van de retournering.
Na ontvangst van de retourzending wordt het retourbedrag zo snel mogelijk (normaal maximaal 7 werkdagen) teruggestort. We sturen een e-mail om de terugbetaling te bevestigen.

Bestel bewust, ook dat is duurzaam.