Not Just Pretty, But Fair
Free shipping in the Benelux for orders over €75
Sign up for our newsletter for 5% off your first purchase
Scroll top

Betaalmethoden

Veilig betalen
De betalingen lopen via de beveiligde omgeving van Buckaroo. Buckaroo is één van Europa’s grootste Payment Service Providerse. De betaling gebeurt in hun omgeving, dus je betalingsgegevens zijn niet bij ons bekend en kunnen niet door Alchemist Fashion achterhaald worden.

iDeal
Betaal tijdens het bestelproces direct via de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank met iDeal. 

Creditcard
We accepteren Mastercard, Visa en eMaestro. Je kunt eenvoudig en veilig afrekenen met jouw creditcard in de beveiligde betaalomgeving van Buckaroo..
  
AfterPay - Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.alchemist-fashion.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties en e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij alchemist-fashion.com achteraf betalen tot een bedrag van € 200,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400,-. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Bancontact 
Dé online betaalmethode voor België.

SOFORT Banking
Een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Op dit moment beschikbaar in 9 landen van Europa.