Ethically made from sustainable materials
Free shipping in the Benelux over 75€
Sign up for our newsletter for 10% off your first purchase
Scroll top

Vacatures

Stage lopen bij Alchemist

Zoek je een leerzame en leuke stage? Bij Alchemist hebben we verschillende stageplekken. 
 
Voor studenten met een design opleiding hebben we een stageplaats voor minimaal 3 maanden, bij voorkeur langer om een complete circel mee te maken. Tijdens deze stage maak je deel uit van het creatieve team en zal je bij het gehele design-proces assisteren (moodboards, uitwerken van tekeningen, ontwikkelen van prints, controleren van proto's etc).

Daarnaast hebben we gedurende het hele jaar stageplaatsen voor minimaal drie maanden voor studenten van TMO, AMFI, HBO en opleidingen in interactieve media en communicatie.  Heb jij een grafische achtergrond en heb jij een passie voor mode en E-commerce? Zie jij het als jouw uitdaging Alchemist online naar een hoger level te brengen op het gebied van innovatie, shopervaring en service?

We hebben voor studenten van bijvoorbeeld AMFI, de Maere, Artemis of TMO een technische stageplaats beschikbaar voor minimaal vijf maanden. 
Je assisteert dan onder andere de product manager, volgt de productie samples op, houdt de levertijden administratief bij, controleert de labdips en de sales monsters en je springt natuurlijk bij waar dat nodig is.

Jullie zijn van harte welkom om te solliciteren.
E hr@alchemist-fashion.com


Vegan raw denim