NIET VOOR EENS, MAAR VOOR ALTIJD... We houden van het idee om dingen opnieuw te gebruiken. Het kiezen van herbruikbare textiele servetten en cadeauverpakkingen is een geweldige manier om afval te verminderen. Als je op zoek bent naar je ultieme vakantieoutfit, kies dan voor iets dat je meer dan eens kunt dragen.

ONLINE EN LOKAAL...

Last-minute cadeauwinkelen is het meest duurzaam wanneer je het lokaal doet.
Volg je favoriete winkel op Instagram en kijk wat ze te bieden hebben. Je kunt het ophalen bij hun winkel. Als je het met de fiets kunt ophalen, krijg je nog meer bonuspunten omdat:
  • je een kleine onderneming ondersteunt 
  • door je pakketten niet te laten bezorgen, verminder je je koolstofuitstoot
  • je cadeau waarschijnlijk uniek en zeer welkom zal zijn


    Wil je je lokale winkels ondersteunen? Bekijk onze winkelzoeker om winkels bij jou in de buurt te vinden.
    Volg je 
    favoriete winkels op Instagram.


GROENTEN DIE GESPREKKEN OPWEKKEN...

Dit jaar, voeg wat vleesvrije opties toe aan je menu! Minder of helemaal geen vlees eten zal je helpen je ecologische voetafdruk te verkleinen en ruimte te maken voor creativiteit op je eettafel. Ontdek hier een aantal van onze favoriete plantaardige recepten voor de feestdagen:

  • Geroosterde Pompoen, Gekarameliseerde Vijg en Feta Salade
  • Honingboter Geroosterde Eik met Burrata en Granaatappel
  • Krokante Rozemarijnboter Geroosterde Aardappelen 

Kijk je er niet naar uit om dit jaar te koken? Ondersteun je favoriete lokale restaurant door je feestmenu bij hen te bestellen.

ERVAAR "WABI", OMARM "SABI"...
 Wabi-sabi is een Japanse wereldvisie die zich richt op het accepteren van het vluchtige en imperfecte. Tijdens de feestdagen kunnen we wabi-sabi beoefenen door de natuurlijke krachten van de natuur te waarderen. Dus, je appelcake bleef iets te lang in de oven? Dat is prima. Blijven je krullen niet zitten? Je ziet er nog steeds geweldig uit. Kom zoals je bent - met elke perfecte imperfectie - en voel de last van proberen perfectie te bereiken van je schouders vallen. Omarm wat voor je ligt!

DRINK HET LEVEN ÉÉN SLOK PER KEER... 
We houden ervan om de dingen langzaam aan te doen. Voor 2022 stellen we ons ten doel om ons nog meer te richten op de belangrijke dingen in het leven, zoals familie & vrienden, en dingen doen waar je gelukkig van wordt. Langzamer gaan kan ons helpen om veel meer van het moment te genieten

Enkele van onze favoriete drankjes om langzaam van te genieten tijdens de feestdagen?
  • Maple Appelcider (alcoholvrij) 
  • Bevroren Maretak Margarita

    MET LIEFDE...
    We sluiten het jaar af op een gekke manier, maar het is nooit te gek om vriendelijk en liefdevol te zijn tegenover anderen. Dit kan voor sommigen de meest feestelijke tijd van het jaar zijn, maar voor anderen kan het de meest stressvolle of eenzame tijd zijn. Onthoud alsjeblieft dat liefde alleen groeit als het wordt gedeeld. Dus, tussen alles wat er gebeurt, hopen we dat je je geïnspireerd voelt om een geliefde te bellen of hen een ansichtkaart te sturen.

Home
Winkelwagen