Bezorging & Retourneren


Bezorging

Bezorging in Nederland, België en Luxemburg is gratis bij bestellingen boven de € 75. De bezorgkosten voor kleinere bestellingen binnen Nederland bedragen € 3,95. Voor bestellingen in België en Luxemburg is dat € 5,95.

Kijk voor bezorging in andere landen hier.

Bestellingen die voor 16:00 (CET) bij ons binnen zijn, worden binnen 1-2 dagen bezorgd. In Nederland bezorgt PostNL de bestellingen, in de overige landen de UPS.We werken aan een click & collect systeem waarbij bestellingen gratis opgehaald kunnen worden bij je favoriete winkel in de buurt. 
 
Retourneren
We vinden het belangrijk dat onze klanten blij zijn met hun aanschaf. Mocht dat om welke reden dan ook niet het geval zijn, kunnen de artikelen binnen 14 dagen geruild of teruggebracht worden. Dit geldt ook voor items in de uitverkoop. De kosten voor het retourneren zijn voor de rekening van de klant.

Zorg er alsjeblieft voor dat het retourformulier volledig is ingevuld en stuur ook een kopie van dit formulier mee met de artikelen. We nemen alleen ongedragen artikelen retour die in goede staat verkeren. Graag de labels aan de artikelen laten zitten.

Alchemist is niet verantwoordelijk voor enige beschadiging, verlies of diefstal van de teruggestuurde artikelen. Als we het teruggestuurde pakket ontvangen hebben, storten we het geld (minus de oorspronkelijke bezorgkosten) retour en sturen we een bevestigingsmail. We proberen het geld binnen 24 uur na ontvangst van het pakket te retourneren.


Scroll top