Betaalmethoden


iDeal
Betaal tijdens het bestelproces direct via de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank met iDeal. Voor deze betaalmethode is een positief saldo op je bankrekening vereist.

Creditcard
We accepteren Mastercard, Visa en eMaestro. Je kunt eenvoudig en veilig afrekenen met jouw creditcard in de beveiligde betaalomgeving van Buckaroo.  

Buckaroo PayperEmail
Zodra wij de bestelling binnenkrijgen, ontvang je een email van Buckeroo met de betaalinstructies.

Overmaken
Je kunt het verschuldigde bedrag ook gewoon aan ons overmaken.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.alchemist-fashion.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij alchemist-fashion.com achteraf betalen tot een bedrag van € 200,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400,-. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

Scroll top