Vacatures


Ook werken bij Alchemist?

Caroline Mewe ontwerpt twee keer per jaar een mooie en duurzame collectie voor Alchemist. Alchemist is high-end fashion voor zelfbewuste vrouwen vanaf 25 jaar.
Alchemist werkt met een klein en hecht team.
Labelmanager part-time, om het team te versterken in het verkoopseizoen
In deze functie ben je als lid van het verkoopteam verantwoordelijk voor de omzet, de doorverkoop en het distributiebeleid van Alchemist. Je bent een rasverkoper met liefde voor de klanten. Verkoop vindt plaats vanuit de showroom in Amsterdam en op (internationale) beurzen. het zit in je karakter om er lol in te hebben om voor je klanten een feestje te maken van het inkoopseizoen, en je draagt er met plezier zorg voor dat de collectie steeds optimaal gepresenteerd is in de showroom.
Je hebt minimaal 5-10 jaar werkervaring in de modebranche.
Bewezen staat van dienst binnen sales bij een modemerk op goed niveau.

We bieden een prettige, informele werksfeer, een enthousiast team en merken met veel potentieel.
Herken je jezelf in deze functie en ben je geïnteresseerd, stuur ons dan een motivatie-email met je cv t.a.v. Caroline Mewe.
E hr@alchemist-fashion.com

 
Stage lopen bij Alchemist
Zoek je een leerzame en leuke stage? Bij Alchemist hebben we twee verschillende stageplekken. We hebben plek voor een hbo-student met een technische opleiding en voor een hbo-student met een opleiding in de sales of communicatie.
 
We hebben voor studenten van AMFI, de Maere of TMO een technische stageplaats beschikbaar voor minimaal zes maanden. Je assisteert dan onder andere de product manager, volgt de productie samples op, houdt de levertijden administratief bij, controleert de labdips en de sales monsters en je springt natuurlijk bij waar dat nodig is.
Daarnaast hebben we gedurende het hele jaar stageplaatsen voor minimaal drie maanden voor studenten van TMO, AMFI, HBO en opleidingen in interactieve media en communicatie. Jullie zijn van harte welkom om te solliciteren.
E hr@alchemist-fashion.com
Scroll top